Rüyada binanın üst katına çıkmak

Rüyada binanın üst katına çıkmak beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, hayatının alt üst olacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kazancını katbekat arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın üst katına çıkmak gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizi sonraya bırakmayın.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, dertlerin artacağına alamet eder.

Rüyada binanın üst katına çıkmak sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın üst katında olmak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada binanın en üst katında olmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin en üst katına çıkmak kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada apartmanın üst katında olmak hayırlı bir eşe, bilincin artacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments