Rüyada apartmanın en üst katında olmak

Rüyada apartmanın en üst katında olmak yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, iyilikseverliği ile herkes tarafından çok sevileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder rüyada felaketten kaçmak büyük üzüntüler yaşanacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı, önceliklerinizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren güç kaybı yaşayan konulara çeki düzen verilmesi gerekiyor.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına yorulur.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına tabir olunur.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine alamet eder.

Rüyada apartmanın üst katında olmak makbul olan mallar edineceğine, şansının açılacağına alamet eder.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak rakiplerin alt edileceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına yorulur.

Rüyada binanın en üst katında olmak nazar eden insanların haddini bildireceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere delalet etmektedir.

Rüyada evin en üst katına çıkmak hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartman katı görmek ters giden işlerin normale döneceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments