Rüyada binanın en üst katına çıkmak

Rüyada binanın en üst katına çıkmak yapılan işte yeniden kara geçileceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, terfi alacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı işin dışında tutmalısınız.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak ağız tadına kavuşacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada binanın en üst katında olmak dargınların barışacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin en üst katına çıkmak anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada binanın üst katına çıkmak işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına inanılır.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak çok büyük adımlar atılacağına, hastalığının düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada binanın üst katında olmak sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments