Rüyada eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek

Rüyada eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, kırgınlıkların biteceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine, allah katında yükseleceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine delalettir.

Rüyada eşinin başka biriyle evli olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili bazı sorunlarınız ortadan kalkabilir.

Rüyada eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada eşini başkasiyla evli görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini başka biriyle evli görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka bir erkekle evli olduğunu görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, daha çok çalışılacağına işaret eder.

Rüyada başka erkekle evli olduğunu görmek çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada başka biriyle evli olduğunu görmek uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli birini başka biriyle evli görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, rahat bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini başka biriyle evli görmek kötüyse düzeleceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments