Rüyada apartman tepesine çıkmak

Rüyada apartman tepesine çıkmak amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, bolluk ve berekete kavuşulacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada apartman tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Baskıcı kişilerden uzak durmanız gerekiyor.

Rüyada apartmanın tepesine çıkmak bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartman tepesine çıkmak sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada apartmana çıkmak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada apartman merdiveni çıkmak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada apartman çıkmak dertlerin artacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına delalet eder.

Rüyada apartman merdiveninden çıkmak maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada apartmanda merdiven çıkmak düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments