Rüyada apartmanda olmak

Rüyada apartmanda olmak çoluk çocuğundan zarar göreceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine delalettir.

Rüyada apartmanda olmak gördüyseniz:

  • Bazı iş veya anlaşmaların sizi ruhen tatmin edip etmeyeceği konusunda endişeleriniz olabilir.

Rüyada apartmanda görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartman daireleri görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada apartman dairesi satın almak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada apartman içi görmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına inanılır.

Rüyada apartman boşluğuna düşmek bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, gelirinin daimi olacağına tabir olunur.

Rüyada apartmana girmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada apartman yıkamak çok üzüntülü yollardan geçeceğine, yeteneklerini geliştirmeye yorulmaktadır.

Rüyada apartman sahibi olduğunu görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments