Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek

Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek iyi günler yaşayacağına, kazançlı işlere gireceğine, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, kişinin yüzünün güleceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada evli kadının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin ne söylediğini anlamaya çalışırken hızlı kararlar almamaya dikkat etmelisiniz.

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli kadının kendini hamile görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada evli bir kadını hamile görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olmak zafer ve bol kazanç getireceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli ve hamile olduğunu görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments