Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek yetki ve söz sahibi olacağına, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine işaret eder.

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Zaten çalışma isteksizliği gelecek.

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek huzur ve şifa bulacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine yorulur.

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek kötü sözler duylacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada evli kadının kendini hamile görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine delalettir.

Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli bir kadını hamile görmek sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evli değilken hamile kalmak yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada kendini evli ve hamile görmek işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments