Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, ferah bir eve geçileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Yapılan bir yol ya da seyahat geleceğinizi değiştirebilir.

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek spora başlayacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli kadının kendini hamile görmek daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli bir kadını hamile görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli ve hamile olmak mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına tabir olunur.

Rüyada kendini evli ve hamile görmek suç işleyeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments