Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek yeniden can bulacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, can sıkıcı haberler almaya, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Tutulmayan sözlerin, karşınızdaki insanın elinde olmayan sebeplerden kaynaklandığını bilmeniz gerekiyor.

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek ayrılanların birleşeceğine, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada evli kadının kendini hamile görmek duaların allah katında karşılığını bulacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada evli bir kadını hamile görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek masraflarının azalacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada evli değilken hamile olduğunu görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, eskiden beri aklınızda olan ve yapmak istediğiniz şeyler için daha fazla emek vermeye başlayacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada evli olmayan kızını hamile görmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments