Rüyada evli olmadığı halde hamile olmak

Rüyada evli olmadığı halde hamile olmak acıların ve gözyaşının dineceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, yeni bir araca sahip olunacağına, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olmak gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin, anlaşmanın ya da konunun yeniden yapılandırılması veya açığa kavuşturulması gerekebilir.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına delalet eder.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olmak sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli olmadığı halde çocuğu olmak farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada evli olmadığı halde bebek emzirmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına tabir olunur.

Rüyada evli olmadığı halde bebeği olduğunu görmek sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada evli olmadığı halde evli olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisi olmadığı halde sevgili görmek ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada bebeği olmadığı halde bebek emzirmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments