Rüyada evli kadının kendini hamile görmek

Rüyada evli kadının kendini hamile görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada evli kadının kendini hamile gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada evli bir kadını hamile görmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada evli kadının kendini hamile görmek kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına işarettir.

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine işarettir.

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olduğunu görmek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada evli olmadan hamile kalmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments