Rüyada evli ve hamile olduğunu görmek

Rüyada evli ve hamile olduğunu görmek önemli kişi haline geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evli ve hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada evli ve hamile görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olmak her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bir kadını hamile görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kendini evli ve hamile görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli değilken hamile olduğunu görmek kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine delalettir.

Rüyada evli değilken hamile kalmak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada evli arkadaşını hamile görmek işinin ehli durumuna geleceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments