Rüyada evli bir kadını hamile görmek

Rüyada evli bir kadını hamile görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine delalettir.

Rüyada evli bir kadını hamile gördüyseniz:

  • Mutluluk tanımınıza uyan gelişmeleri destekleyen düzenlemeleri uygulamak üzere sıraya koymanızda fayda var.

Rüyada evli kadının hamile olduğunu görmek umutlarının da tükeneceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada evli bir kadının hamile olduğunu görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına işaret eder.

Rüyada evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli bir kadını hamile görmek kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine işarettir.

Rüyada evli kadının kendini hamile olduğunu görmek dertlerin ortadan kalkacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada evli kadının kendini hamile görmek bereket ve zenginlik elde edeceğine, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada evli değilken hamile olduğunu görmek istediği makama geleceğine, eşlerinin kapanacağına yorulur.

Rüyada evli olmadığı halde hamile olmak hayırlı haberler alınacağına, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments