Rüyada başka bir kadınla evli olduğunu görmek

Rüyada başka bir kadınla evli olduğunu görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada başka bir kadınla evli olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi sinirlendirmeye ya da manipüle etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada kocasını başka bir kadınla evli görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek neşeli ve keyifli günler geçireceğine, uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınla evli görmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına işarettir.

Rüyada evli bir kadını başka bir erkekle görmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına tabir olunur.

Rüyada başka bir kadınla evli olduğunu görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, bereket ve zenginlik bulacağına delalet eder.

Rüyada evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada eşinin başka biriyle evli olduğunu görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada başka bir erkekle evli olmak rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments