Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir apartmana çıkmak yaraların merheminin bulunulacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına yorulur.

Rüyada yüksek apartmanda olduğunu görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada yüksek apartmanda olmak kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir apartmanda olmak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada yüksek apartmanda oturmak parasız ve ekmeksiz kalacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada çok yüksek apartman görmek ekmeğinin çoğalacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına yorulur.

Rüyada yüksek apartman görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments