Rüyada evin üstüne cıkmak

Rüyada evin üstüne cıkmak alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, başarıya ve zafere doymayacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine işaret eder.

Rüyada evin üstüne cıkmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmeyin, her şey bittiğinde son derece mutlu olacağınızı göreceğiniz gelişmeler yaşıyorsunuz.

Rüyada evin üstüne cıkmak huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara rivayet eder.

Rüyada binanın üstüne cıkmak sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin catısına cıkmak yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, yılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin damına cıkmak iş hayatında yeni kapılar açılacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada eve cıkmak her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabıyı cıkarmak ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizden cıkamamak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada evde yangın cıktıgını görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments