Rüyada denizden cıkamamak

Rüyada denizden cıkamamak ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye delalet etmektedir.

Rüyada denizden cıkamamak gördüyseniz:

  • Yaşamsal konforunuzu arttıracak değişiklikler veya sevdiğiniz kişilerle organizasyonlar yapabilirsiniz.

Rüyada denizden cıkamamak yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, sıkıntılarının geçeceğine delalettir.

Rüyada yangın cıkmak keyfinin ve moralinin kaçacağına, dilediği gibi yaşayacağına delalettir.

Rüyada evin catısına cıkmak insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine yorulur.

Rüyada evde yangın cıkmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına yorulur.

Rüyada evin üstüne cıkmak sorunlarının çözüme kavuşacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına inanılır.

Rüyada cığ düşmesi görmek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına tabir olunur.

Rüyada demir merdivenden cıkmak olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok doğru bir yol tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıdan cıkmak üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments