Rüyada evin catısına cıkmak

Rüyada evin catısına cıkmak mal ve mülk kaybı yaşanacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına, külfetinin ve yükünün artacağına alamet eder.

Rüyada evin catısına cıkmak gördüyseniz:

  • Kısa zamanda sıkılarak o ortamı terketme arzuları duyabilirsiniz.

Rüyada evin catısına cıkmak maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada evin üstüne cıkmak halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin damına cıkmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada dağa cıktığını görmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına delalettir.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına delalet eder.

Rüyada sınavdan cıkmak para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabıyı cıkarmak hem mal ve para kaybedeceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada sakal cıkmak dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments