Rüyada binanın üstüne cıkmak

Rüyada binanın üstüne cıkmak eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin allah katında kabul göreceğine, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada binanın üstüne cıkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var, ilişkileriniz güçleniyor.

Rüyada binanın üstüne cıkmak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına inanılır.

Rüyada evin üstüne cıkmak helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın cıkarmak zor durumlarda kalacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde yangın cıkmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada demir merdivenden cıkmak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde sivilce cıkmak yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, kendisini çok yıpratacağına delalettir.

Rüyada vücudunda yara cıktıgını görmek külfetinin ve yükünün artacağına, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına delalettir.

Rüyada evin catısına cıkmak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments