Rüyada evin penceresinin yıkıldığını görmek

Rüyada evin penceresinin yıkıldığını görmek fesada bulaşacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, kazancın çoğalacağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin penceresinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • İlişkilerinize karışmaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada evinin penceresinin yıkıldığını görmek amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin penceresinin yıkıldığını görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada evin penceresinin kırıldığını görmek çevresindeki kişileri ve onlarla olan ilişkileri gözden geçirerek yeni kararlar alacağına, yaşama hevesinden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin penceresini görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, ailesinin de büyük olacağına delalettir.

Rüyada evin penceresini kapatmak kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, müjdeli haberle geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin pencerelerini değiştirmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin penceresinin olmadığını görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine alamet eder.

Rüyada evine pencereden girmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments