Rüyada evin penceresinin kırıldığını görmek

Rüyada evin penceresinin kırıldığını görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, bir uzmana başvurulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine, huzur ve kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin penceresinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz, gerçekten, fazlasıyla parlak olabilir.

Rüyada evin penceresinin kırıldığını görmek hasretliğin biteceğine, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada pencere kırılması görmek bir daha işyerine gelmeyeceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada pencere cam kırılması görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, sorunlarının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencerenin kırılması görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına delalettir.

Rüyada pencerenin kırıldığını görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, kişinin yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada pencere camının kırıldığını görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine delalettir.

Rüyada kırılmış pencere camı görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırılmış pencere görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments