Rüyada evin pencerelerini değiştirmek

Rüyada evin pencerelerini değiştirmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, yüzünün güleceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin pencerelerini değiştirmek gördüyseniz:

  • Halledilmesi veya düzeltilmesi gereken konuların farkındasınız ya da farkına varabilirsiniz.

Rüyada evin pencerelerini değiştirmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencere değiştirmek kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada pencereleri değiştirmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin pencerelerini açık görmek çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin penceresinin yıkıldığını görmek çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin penceresinin kırıldığını görmek yapılan ahlaksız davranışlara, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine yorulur.

Rüyada evin penceresini görmek yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına inanılır.

Rüyada evinin penceresinin yıkıldığını görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments