Rüyada evin penceresini görmek

Rüyada evin penceresini görmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, sorunların aşılacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Rüyada evin penceresini gördüyseniz:

  • Cazip bazı tekilifler alabilirsiniz veya öneriler söz konusu olabilir.

Rüyada evin penceresinin yıkıldığını görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, yeni işler peşinde koşulacağına yorulur.

Rüyada evinin penceresini görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karlı çıkacağına delalettir.

Rüyada evin penceresini görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evine pencereden girmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine delalettir.

Rüyada evin pencerelerini kapatmak kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada evin pencerelerini açık görmek olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine inanılır.

Rüyada evin penceresinin kırıldığını görmek kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin penceresinden atlamak kötü hastalıkların iyileşeceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments