Rüyada evinin penceresinin yıkıldığını görmek

Rüyada evinin penceresinin yıkıldığını görmek onların gerçek yüzüyle karşılaşacağına, zamanının boşa gideceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada evinin penceresinin yıkıldığını gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda başkalarıyla birlikte hareket etmeniz gerekebilir.

Rüyada evin penceresinin yıkıldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, evliliğinde mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin penceresinin yıkıldığını görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine rivayet eder.

Rüyada evin penceresini görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin penceresini görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada evin penceresinden atlamak bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada evin penceresi görmek beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada evin pencerelerini açık görmek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin penceresinden deniz görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments