Rüyada evin penceresinin olmadığını görmek

Rüyada evin penceresinin olmadığını görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, tövbe etmeden vefata, işini layığı ile yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada evin penceresinin olmadığını gördüyseniz:

  • Bir ilişkide orta yolu bulmak zor olabilir.

Rüyada evin penceresinin olmadığını görmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, deşarj olacağına rivayet eder.

Rüyada evin çatısının olmadığını görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarının olmadığını görmek aşık olacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinin kapısının olmadığını görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, hasta ise şifa bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin yerinde olmadığını görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine işarettir.

Rüyada evin yerinde olmadığını görmek destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada evin pencerelerini kapatmak deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına tabir olunur.

Rüyada evin penceresinden deniz görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments