Rüyada anten bağlamak

Rüyada anten bağlamak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, işini büyüteceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, onlardan medet umacağına alamet eder.

Rüyada anten bağlamak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler, iş birlikleri veya ortaklıklar bazı konularda pozisyonunuzu korumanıza yardım edebilir.

Rüyada anten bağlamak hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Rüyada uydu anteni görmek hem de çok üzüleceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına alamet eder.

Rüyada radyo anteni görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine alamet eder.

Rüyada anten düzeltmek arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tv anteni görmek aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine inanılır.

Rüyada antenli böcek görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anten ayarlamak komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anten kurmak kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments