Rüyada uydu anteni görmek

Rüyada uydu anteni görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, en olunmaz yaralarının kapanacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına işarettir.

Rüyada uydu anteni gördüyseniz:

  • Zorunlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada uydu anteni görmek şansının artacağına, insanların afiyet bulacağına delalettir.

Rüyada uydu alıcısı görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada uydu çanağı görmek bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına işarettir.

Rüyada gökyüzünde uydu görmek hayattan hiç zevk alamaz olacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada uydu görmek çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada anten bağlamak kendini her konuda geliştireceğine, zenginliğe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada anten ayarlamak hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına rivayet eder.

Rüyada anten kablosu görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments