Rüyada antenli böcek görmek

Rüyada antenli böcek görmek dostlarıyla bir araya geleceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, bunu allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada antenli böcek gördüyseniz:

  • Aklınıza yatmayan veya gerçekçi bulmadığınız öneri veya teklifler alabilirsiniz.

Rüyada antenli böcek görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada radyo anteni görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına işaret eder.

Rüyada anten bağlamak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına delalettir.

Rüyada televizyon anteni görmek aydınlığa çıkılacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Rüyada uydu anteni görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anten kurmak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına inanılır.

Rüyada anten kablosu görmek sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada anten ayarlamak yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments