Rüyada anten düzeltmek

Rüyada anten düzeltmek çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anten düzeltmek gördüyseniz:

  • Olaylar canlanabilir.

Rüyada anten düzeltmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada antenli böcek görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada radyo anteni görmek hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada anten bağlamak zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada uydu anteni görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada anten kablosu görmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına işarettir.

Rüyada televizyon anteni görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada anten ayarlamak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments