Rüyada anten kurmak

Rüyada anten kurmak her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, endişelerin biteceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anten kurmak gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, maddi veya hukuki konuların detaylı şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada anten kurmak eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, kendisine zarar verecek her türlü koşulu en iyi şekilde değerlendirerek yaşamını titiz bir yoldan sürdüreceğine delalet eder.

Rüyada televizyon anteni görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada uydu anteni görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada anten bağlamak ileri gideceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada anten kablosu görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada anten düzeltmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine yorulur.

Rüyada anten ayarlamak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine tabir olunur.

Rüyada radyo anteni görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments