Rüyada tv anteni görmek

Rüyada tv anteni görmek yüceltileceği sözler duyacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, mutluluğa ve neşeye, ticaretinin gelişeceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada tv anteni gördüyseniz:

  • Her şey aynı anda üzerinize gelebilir.

Rüyada anten bağlamak yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, ömür boyu başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada anten düzeltmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına tabir olunur.

Rüyada antenli böcek görmek geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada anten kurmak aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, sıkıntıya düşüreceğine tabir olunur.

Rüyada tv anteni görmek maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kişinin geçiminin zorlaşacağına alamet eder.

Rüyada televizyon anteni görmek insanların alım gücünün azalacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına alamet eder.

Rüyada anten ayarlamak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine delalet eder.

Rüyada radyo anteni görmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments