Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, herkesin önünde olacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinde bazı terslikler gelişebilir.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet eder.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada duvarlardan su aktığını görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada duvardan su aktığını görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına işarettir.

Rüyada duvardan su akması görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin içine su aktığını görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, hanesindeki rızkın da artacağına tabir olunur.

Rüyada evinden su aktığını görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, herkesin rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada evin altından su aktığını görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments