Rüyada evin altından su aktığını görmek

Rüyada evin altından su aktığını görmek evine bereketin, rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, sağlam bir kariyer edineceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, sorunların aşılacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada evin altından su aktığını gördüyseniz:

  • Bazı ortam veya konulara katılımlarda son dakika değişiklikleri söz konusu olabilir.

Rüyada evin altından su aktığını görmek aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, edilen duaların allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içine su aktığını görmek doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, yersiz yere suçlanacağına delalet eder.

Rüyada evinden su aktığını görmek elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına işarettir.

Rüyada evin içinde su aktığını görmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına rivayet eder.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına tabir olunur.

Rüyada evin içinden su aktığını görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments