Rüyada duvarlardan su aktığını görmek

Rüyada duvarlardan su aktığını görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına işarettir.

Rüyada duvarlardan su aktığını gördüyseniz:

  • Bırakın olduğu gibi kalsın.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, çevresinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada duvarlardan su aktığını görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvardan su aktığını görmek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalettir.

Rüyada duvardan su akması görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalet eder.

Rüyada duvardan kan aktığını görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, içinin ferahlayacağına delalet eder.

Rüyada göğsünden su aktığını görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada buzdolabından su akması görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments