Rüyada evinden su aktığını görmek

Rüyada evinden su aktığını görmek bol nimete kavuşulacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada evinden su aktığını gördüyseniz:

  • Herşeye olumlu açıdan yaklaşabilirsiniz.

Rüyada evinin tavanından su aktığını görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, onu yalnız bırakmayacağına işarettir.

Rüyada evin altından su aktığını görmek dilediği gibi harcama yapacağına, kazançlı bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına işarettir.

Rüyada evin tavanından su aktığını görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde su aktığını görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına alamet eder.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinden su aktığını görmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinden su aktığını görmek büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments