Rüyada duvardan su akması görmek

Rüyada duvardan su akması görmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvardan su akması gördüyseniz:

  • Detaylı planlama yapmakta fayda var.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada duvardan su aktığını görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, insanlara iş öğreteceğine alamet eder.

Rüyada duvardan su akması görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvarlardan su aktığını görmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine inanılır.

Rüyada duvardan kan aktığını görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayalıklardan su aktığını görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada berrak su aktığını görmek işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments