Rüyada duvardan su aktığını görmek

Rüyada duvardan su aktığını görmek ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, rahatının bozulacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, hayatını sürdürmekte zorlanacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvardan su aktığını gördüyseniz:

  • Daha az denenmiş yollardan gitmekten veya az seyahat edilen yerlere ziyaretten kaçmamalısınız.

Rüyada duvarlardan su aktığını görmek hayatının iyileşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına tabir olunur.

Rüyada duvardan su aktığını görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına delalettir.

Rüyada duvardan su akması görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarından su aktığını görmek sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada evin duvarından su aktığını görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, fikirlerinin çatışacağına delalet eder.

Rüyada duvardan kan aktığını görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına rivayet eder.

Rüyada banyoda su aktığını görmek ailesinde gerginlikler yaşanacağına, rahat rahat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tavandan su akmasını görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, rüya sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments