Rüyada damı akan ev görmek

Rüyada damı akan ev görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine delalettir.

Rüyada damı akan ev gördüyseniz:

  • Kullandığınız ya da kullanacağınız yöntemlerle istediğiniz kişi veya grupları kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Rüyada damı akan ev görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine delalettir.

Rüyada akan dam görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev damı görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada damdan düşmekten kurtulmak çok büyük zararlar edileceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprak dam görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dam aktarmak başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada damdan düştüğünü görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine tabir olunur.

Rüyada damda kedi görmek öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments