Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine işarettir.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Artı eksi dengesini kurup gerçekçi olarak fark yaratabilirsiniz.

Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evinin çatısının yıkıldığını görmek maddi olarak zorluk çekileceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine yorulur.

Rüyada evin çatısı yıkılmak düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına alamet eder.

Rüyada bir evin çatısının yıkıldığını görmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinin çatısının yıkılmasını görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısının yıkılmasını görmek kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada yıkılmış çatı görmek elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments