Rüyada evinin çatısının yıkılmasını görmek

Rüyada evinin çatısının yıkılmasını görmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, gelirinin çoğalacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin çatısının yıkılmasını gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya dış görünüşünüzü iyileştirmek için bazı girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına işaret eder.

Rüyada bir evin çatısının yıkıldığını görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine delalet eder.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada evin çatısının yıkılmasını görmek girilen bütün işlerde zarar edileceğine, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısı yıkılmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına tabir olunur.

Rüyada evinin çatısının yıkılmasını görmek uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine rivayet eder.

Rüyada evinin çatısının yıkıldığını görmek iftiraya maruz kalınacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ev çatısının yıkıldığını görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, zorlukların ortadan kalkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments