Rüyada yıkılmış çatı görmek

Rüyada yıkılmış çatı görmek zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine işarettir.

Rüyada yıkılmış çatı gördüyseniz:

  • Para akışı hızlanabilir.

Rüyada çatı yıkılması görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, parasız günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir evin çatısının yıkıldığını görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine inanılır.

Rüyada çatı yıkıldığını görmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıkılmış çatı görmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, üzüleceğine, yıpranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısının yıkılmasını görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına delalet eder.

Rüyada çatının yıkılması görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısı yıkılmak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada çatının yıkılmasını görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments