Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek

Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek aşkının da kalıcı olacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, kazancının çok düşeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine tabir olunur.

Rüyada evin çatısı yıkılmış gördüyseniz:

  • Kirada oturuyorsanız, komşularınız türlü problemler yaratabilir veya kardeş ya da kuzenlerin sorunlarıyla uğraşılması gerekebilir.

Rüyada evinin çatısının yıkılmasını görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir evin çatısının yıkıldığını görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine işarettir.

Rüyada evinin çatısının yıkıldığını görmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hayatının zorlaşacağına işaret eder.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada evin çatısı yıkılmak iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine delalet eder.

Rüyada evin çatısının yıkılmasını görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine inanılır.

Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada çatının yıkılması görmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, psikolojik sorunların geride kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments