Rüyada evin çatısını yapmak

Rüyada evin çatısını yapmak aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, iyileşme göstereceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine yorulur.

Rüyada evin çatısını yapmak gördüyseniz:

  • Hangisinin sıkıntı doğuracağı değil, hangisinin sizin için daha faydalı olacağı üzerine kafa yormanızda fayda var.

Rüyada evin çatısını yapmak kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısının aktığını görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısından düşmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine delalettir.

Rüyada evin çatısını görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısında yılan görmek endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısı akmak evlenme yolunda adım atacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısında oturmak eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Rüyada evin çatısında insan görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments