Rüyada evin çatısında yılan görmek

Rüyada evin çatısında yılan görmek zorlukların ortadan kalkacağına, heveslerin söneceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, kalp kırıklığı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısında yılan gördüyseniz:

  • Boşuna mantıklı argümanlar ortaya koymaya çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada evin çatısında yılan görmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada evin çatısını onarmak kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına delalet eder.

Rüyada evin çatısında olmak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada evin çatısını yıkmak elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına işarettir.

Rüyada evin çatısında yatmak deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısında olduğunu görmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısını görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada evin çatısı uçmak yokluğun biteceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments