Rüyada evin çatısı akmak

Rüyada evin çatısı akmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına inanılır.

Rüyada evin çatısı akmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sosyal ilişkileriniz sırasında tanışacağınız bir erkekle hoş bir macera başlatabilirsiniz.

Rüyada evin çatısı akmak kazancın günden güne daha da artacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ağzının suyu akmak huzurun ve sükûnetin geleceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada duvardan su akmak eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tavandan su akmak müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sümük akmak rahatlığa erileceğine, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına işarettir.

Rüyada vücudundan kan akmak büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada irin akmak çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, hep dinç ve genç kalacağına delalet eder.

Rüyada ağzından bal akmak çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments