Rüyada evin çatısını görmek

Rüyada evin çatısını görmek iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, ekmeğinin çoğalacağına, aniden evlilik kararı alacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına yorulur.

Rüyada evin çatısını gördüyseniz:

  • Ya da sizi duymama konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada evinin çatısının yıkıldığını görmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada evin çatısında gezmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, yolculuğa çıkmaya işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısı görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine alamet eder.

Rüyada kendini evin çatısında görmek halsizleşeceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine tabir olunur.

Rüyada evin çatısı yandığını görmek daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, atılım yapacağına yorulur.

Rüyada evin çatısının aktığını görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısında yatmak onlardan medet umacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına yorulur.

Rüyada evin çatısını onarmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments