Rüyada evin çatısında oturmak

Rüyada evin çatısında oturmak işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada evin çatısında oturmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaş ya da meslektaşınızın öneri veya tekliflerinin farklı nedenleri olabilir, dikkatle ilerlemekte fayda var.

Rüyada evin çatısında oturmak kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada çatı üstünde oturmak işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatıya oturmak hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine inanılır.

Rüyada çatı katında oturmak sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına inanılır.

Rüyada çatının üzerinde oturmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına işarettir.

Rüyada çatıda oturmak amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, adını herkese duyuracağına yorulur.

Rüyada çatıda oturduğunu görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada evin çatısı akmak bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments