Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek

Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, haram mala, zor bir işe girileceğine, işlerin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada bir evin çatısının yandığını gördüyseniz:

  • Kendinizi bir an da çözümsüz veya gergin ortamların içerisinde bulabilirsiniz.

Rüyada evin çatısı yandığını görmek ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısını yandığını görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine alamet eder.

Rüyada çatısının yandığını görmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işarettir.

Rüyada ev çatısının yandığını görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatı yandığını görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, az da olsa feraha çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına işarettir.

Rüyada evin çatısını yapmak şifa ve moral bulacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments