Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Mantıklı düşünmeniz gerekiyor.

Rüyada anne ve babanın kavga ettiğini görmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, anne baba duaları alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne babanın kavga ettiğini görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına işarettir.

Rüyada anne ve babasının kavga ettiğini görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, onun her zaman başında olacağına inanılır.

Rüyada annesiyle babasının kavga ettiğini görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının kavga ettiğini görmek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yoksulluktan sonra zengin olmaya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments